Actiune a Politiei Rutiere Bacau. Doi barbati au fost depistati de radar pe E85 cu 184 si 177 km/h

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au acţionat pe raza judeţului pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi respectarea regimului legal de viteză.

În perioada 05-07 februarie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

          Acțiunea a avut ca scop combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule, precum şi respectarea regimului legal de viteză.

          În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 447 de contravenții, din care 151 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

             De asemenea, polițiștii au reținut 56 de permise de conducere din care 41 pentru încălcări ale regimului legal de viteză şi au retras 18 certificate de înmatriculare.

Exemplu: Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 2-E 85, în afara localităţii Cleja, un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 184 km/h.

Un alt echipajul rutier a depistat pe DN 2-E 85, în afara localităţii Filipeşti un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 177 km/h. Ambii conducători auto au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 1305 lei fiecare şi le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.