Accidente rutiere petrecute pe raza judetului Bacau

0

Virgil R., de 54 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DN 2 (E 85), în interiorul localităţii Filipesti, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un podeț.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Bacău,

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

• Pe fondul traversării neregulamentare Vasile H., de 72 de ani, din Bacău, a fost surprins și accidentat de un autoturism condus de Ioan Alexandru D., de 23 de ani pe Calea Moldovei din Bacău.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 72 de ani care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicale.

Atât conducătorului auto cât și vitimei le-au fost recoltate probe bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• Anca M., de 26 de ani, din comuna Caşin, în timp ce conducea la data de 04.10.2011 un autoturism pe D.J.115 A, l-a acroşat pe Ioan R., de 60 de ani, localnic, care s-a angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transportată la Spitalul Oneşti pentru îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliriii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din cuplă.

• Lăcrămioara C., de 36 ani, din comuna Urecheşti, care conducea un autoturism pe D.N.11 A, în afara localității Urechești, a intrat în coliziune cu un atelajul hipo, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers și care nu era echipat cu elemente reflectorizante.

În urma accidentului, conducătorul atelajului Toader C., din comuna Coțofănești, de 57 de ani, a decedat, iar cadavrul a fost transportat la Spitalul Oneşti în vederea efectuării necropsiei.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabiliriii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din cuplă.

 • La data de 04.10.2011, Florin Ionuț H., din comuna Asău în timp ce conducea regulamentar un autoturism pe DJ 116 B a intrat în coliziune cu un atelaj hipo care la intrarea pe drumul judeţean de pe un drum lateral, nu i-a acordat prioritate de trecere.

În atelajul hipo se aflau Ioan A. şi Liliana O., iar în urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a Lilianei O., care a fost transportată la Spitalul Moineşti pentru îngrijiri medicale.

 Atât conducătorul auto cât si conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negativ pentru conducătorul auto și de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul atelajului hipo.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.