Accidente rutiere petrecute pe 25 noiembrie in judetul Bacau


• La data de 25.11.2011, în jurul orei 04:30, I. Iacob, de 61 ani, din Bacau, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2, în interiorul localității Gheorghe Doja, pe fondul oboselii în conducere, a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit suprafaţa carosabilă şi a intrat în coliziune cu un podeţ din beton.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a Liviei I., de 60 ani, din mun. Bacău, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturism. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, pentru îngirijiri medicale și a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

• M. Ion de 46 ani, din Tg. Ocna, care conducea, la data de 25.11.2011, un autoturism pe DN 12 A, pe direcţia Tg. Ocna-Oneşti, în afara localității, într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul direcţiei, răsturnîndu-se, în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor două pasagere din autoturism, cu vârste de 45 și 36 de ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Onești, unde au primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea lor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul atilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice de sînge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• S. Vasile, de 29 de ani, din Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2G în localitatea Ardeoani, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autovehiculul din fața sa, condus de C. Aurel și a intrat în coliziune cu acesta, în momentul în care C. Aurel a redus viteza de deplasare. În urma impactului, autoturismul condus de C. Aurel a fost proiectat în autoturismul din fața sa, care era condus de M. Dumitru.

Conducătorul auto S. Vasile și H. Pavel, de 76 ani, pasager în autoturismul condus de M. Dumitru, au fost transportați la Spitalul Moineşti pentru îngrijiri medicale și nu au necesitat înternare. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

• La data de 25.11.2011, B. Adrian. de 22 ani, in timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12 A, în localitatea Tg. Trotuș, pe fondul neadaptării vitezei la condiții de carosabil umed și ceată, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat in coliziune cu un stâlp electric și cu un gard.

In urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni grave care au necesitat internarea sa la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal.

• La data de 25.11.2011, la ora 09:30, E. Elisei, de 34 ani, din Comăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Atelierelor din Moineşti, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și cu o conductă de gaze.

În urma impactului, patru pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 36 și 65 de ani au fost transportați la Spitalul de Urgenţă Moineşti, unde au primit îngrijiri medicale, fără a necesita internare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Moineşti, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.