Accidente rutiere petrecute in Bacau


• La data de 16.12.2011, în jurul orelor 12.00, B. Claudiu, de 32 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ioniţă Sandu Sturza, la intersecția cu strada Războieni, a surprins şi accidentat pe M. Adrian, care s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura şi a respecta semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea sa. Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, iar rezulatele au fost negative. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

• T. Cătălin, de 22 ani, din Bacău, care conducea la data de 16.12.2011 un autoturism pe strada Calea Republicii, s-a angajat in efectuarea manevrei de depasire a coloanei aflate în așteptare la semaforul electric, incălcând marcajul longitudinal dublu continuu, moment in care a surprins și accidentat pe S. Traian, de 52 ani, care s-a angajat in traversarea străzii fără să se asigure, prin loc nepermis. Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest ira rezultatul a fost negativ pentru T. Cătălin și 0,77 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru S. Traian. Victima a fost transportată și internată la Spitalul Județean Bacău. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

• S. Florin, de 26 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tazlăului, la intersecția cu strada strada Prelungirea Bradului nu a respectat semnificatia indicatorului “Cedeaza Trecerea” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de L. Narcis, de 23 de ani. În urma impactului L. Narcis a suferit vătămări corporale și a primit îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Bacău. Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest rezulatele fiind negative. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.