Accidente rutiere in care au fost implicate mopede


Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Răcăciuni au fost sesizați la data de 26.08.2011 de către Florentina F., de 18 ani, despre faptul că în ziua de 19.08.2011 a fost victima unui accident de circulație.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că în data de 19.08.2011, în jurul orei 22.30 Florentina F. se afla pe un moped condus de Dumitru Ț. și a fost acroșată cu oglinda retrovizoare de un autoturism care era condus de Viorel M., de 40 de ani.

După impact, cele trei persoane implicate au stabilit de comun acord să nu anunțe organele de poliție, iar victima a fost transportată la Spitalul Județean Bacău unde a rămas internată până la data de 22.08.2011.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

• Un tânăr de 24 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui eveniment rutier care s-a produs în data de 26.08.2011 pe strada Minerului din orașul Comănești.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului polițiștii au stabilit că Mihai B., de 41 de ani, care conducea un autoturism pe strada Minerului s-a angajat regulamentar în depășirea unui moped condus de Dumitru P., de 22 de ani, moment în care mopedistul nu s-a asigurat și a efectuat schimbarea direcției de mers spre stânga, fiind acroșat de către autoturism.

Pasagerul de pe moped Ion P., de 24 de ani a fost transportat la Spitalul Moinești unde a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea.

Conducătorii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatele au fost negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.