Accidente rutiere cu victime din judetul Bacau

• In data de 24.10.2011, în jurul orei 09.00, Vasilică A., de 37 de ani, din Bacau, in timpul manevrei de depasire a unei carute ,pentru a evita un pieton care circula din sens opus , a virat dreapta si a intrat in coliziune cu vehiculul cu tractiune animala condus de către Cristian I., de 32 de ani.

   

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a lui Constantin I., de 65 de ani, ocupant în vehiculul cu tracțiune animală care a fost transportat la spital unde a rămas internat.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

• La data de 22.10.2011, Bogdan F., de 18 ani, din comuna Garleni,judetul Bacau,in timp ce conducea un autoturism pe strada Racila l-a  accidentat pe Romică C., 31 de ani care a traversat strada fără să se asigure.

Victima a fost transportată la Spitalul Buhuși pentru îngrijiri medicale, fiind transferat ulterior la Spitalul Județean Bacău pentru mai multe investigații.

Conducătorul auto nu a suferit vătămari corporale.

Atăt conducătorului auto cât și victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

• În ziua de 22.10.2011, în jurul orei 21.00, o persoana de cetatenie bulgara de 30 de ani,a intrat cu masina pe sensul opus lovind un autoturism care circula regulamentar, condus de Silviu D de 24 de ani din comuna Manastirea Casin. Accidentul s-a petrecut pe DJ 115 A.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului bulgar si a pasagerei din masina condusa de Silviu D.

Conducătorii celor două autoturisme implicate în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0.89 mg/l alcool pur în aer expirat pentru cetățeanul bulgar și negativ pentru Silviu D.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

 

• În seara zilei de 22.10.2011, în jurul orei 23.10, în timp ce Nicu G., de 22 de ani, din comuna Sascut, conducea un moped pe DN 11A, în localitatea Urechesti, a intrat în coliziune cu partea din stânga spate a unui autoturism condus de Dan S., de 25 de ani, care se afla oprit pentru efectuarea virajului la stânga.

În urma impactului, mopedul a ajuns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de Iulian P., de 37 de ani, din comuna Podu Turcului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului și a pasagerei vehiculului, care au fost transportați la spital unde au rămas internați.

În momentul producerii accidentului conducătorul mopedului nu purta cască de protecție.

 

• Dan C., de 27 de ani, din Bacau, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 2-E 85, în interiorul localității Cleja,l-a accidentat pe Adrian D de 19 ani care circula pe marginea partii carosabile. Conducatorul auto a pierdut controlul masinii si a parasit soseaua, ajungand in sant.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui Adrian D., a conducătorului auto și a pasagerei din autoturism, care au fost transporrtați la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicale .

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sange.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here