Accidente produse in Bacau in data de 9 septembrie


La data de 09.09.2011, în jurul orei 12.00, Cristinel G., de 28 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 G, în localitatea Grigoreni, l-a surprins şi accidentat pe V. Costel, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transporată și internată la Spitalul Moineşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Atât conducătorului auto cît şi victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

T. Florinel, de 39 ani, din județul Bacău, care conducea, la data de 09.09.2011, în jurul orei 18.00, o autoutilitară pe Bulevardul Unirii din Bacău, a surprins și accidentat biciclistul F. Virgil, de 53 ani, care nu s-a asigurat la pătrunderea pe carosabil.

Victima a fost transportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean Bacău. Persoanele implicate in accident au fost testate cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru conducătorul auto și 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 09.09.2011, in jurul orei 20.00, D. Irinel, de 22 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alecu Russo, din Bacău, a surprins si accidentat un minor de 9 ani, care pe fondul nesupravegherii de către părinți a traversat strada fără să se asigure

Minorul a fost transportat și internat la Spitalul Județean Bacău. Conducătorul auto a fost testat cu aparat etilotest iar rezultatul a fost negativ și a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauză s-a intocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.