Accidente petrecute in weekend in Judetul Bacau


În timp ce conducea o autoutilitara pe strada Izvoare, Vasile B. de 59 de ani, nu a respectat semnificatia indicatorului “Oprire”, neacordând prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de catre Ozkan T. de 24 de ani, care efectuând manevre de frânare si evitare a impactului, a intrat în coliziune cu gardul din beton al unui imobil.

În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului condus de Ozkan T., distrugerea gardului si vatamarea corporala a pasagerului din autoturism, acesta fiind transportat la Spitalul Judetean Bacau pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

• În timp ce conducea un autotractor pe Calea Moinesti din Bacau, Emil M. de 43 de ani, nu a pastrat o distanta regulamentara fata de autoturismul din fata sa, condus de George P. de 24 de ani si a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o autoutilitara condusa de Andrei A. de 28 de ani.

Totodata, în urma verificarilor efectuate s-a constatat ca Emil M. avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice la data de producerii accidentului.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui de autovehicul de catre o persoana care are acest drept suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.