Accidente din Judetul Bacau in care au fost implicate mopede si motociclete


În timp ce Adrian B. conducea un moped pe strada Nicolae Balcescu din Buhusi a fost acrosat de un autoturism care efectua manevra de mers înapoi, rezultând vatamarea corporala a pasagerului mopedului.

În urma evenimentului, conducatorul autoturismului a parasit locul faptei.

Victima a fost transportata la Spitalul Orasului Buhusi pentru îngrijiri medicale, ulterior fiind transferata la Spitalul Judetean Bacau.

În urma ativitatilor desfasurate de politisti, conducatorul auto a fost depistat în trafic, acesta fiind identificat în persoana lui Adrian P. care a recunoscut fapta.

Tânarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara încuviintarea organelor de politie.

• În timp ce Adrian C. de 18 ani conducea o motocicleta în localitatea Cleja, pe fondul neadaptarii vitezei într-o curba, a patruns pe sensul opus de circulatie si a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Cheri G. care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat vatamarea corporala a ambilor conducatori care au fost transportati la Spitalul Judetean Bacau pentru îngrijiri medicale.

Din verificarile efectuate politistii au constatat ca Adrian C. nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule iar motocicleta implicata în accident nu figureaza ca fiind înmatriculata.

Ambii conducatori au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, conducerea pe drumurile publice a unei motociclete neînmatriculate si conducerea pe drumurile publice a unei motociclete de catre o persoana care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

• Sorin B. de 18 ani, pe fondul neatentiei în conducere a pierdut controlul asupra motocicletei pe care o conducea în comuna Rosiori si a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe marginea drumului.

În urma coliziunii a rezultat avarierea celor doua autovehicule si ranirea usoara a minorei Magdalena I., pasagera pe motocicleta, care a fost transportata la Spitalul Judetean Bacau pentru îngrijiri medicale.

Conducatorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Din verificarile efectuate s-a stabilit ca Sorin B. nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauza s-a întocmit dosar penal.

• În timp ce Ion A. de 38 de ani, conducea un ATV pe un drum forestier din comuna Manastirea Casin, datorita neatentiei, a pierdut controlul asupra vehiculului rasturnându-se în afara drumului.

În urma evenimentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului ATV-ului si a pasagerilor Iuliana A. de 30 de ani si Mihaela O. de 30 de ani, care au fost transportati la Spitalul Municipiului Onesti pentru îngrijiri medicale.

Conducatorului ATV-ului i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.