Accident tragic la Comanesti

10

Marti , 17 mai 2011 , a avut loc un accident trafic in localitatea bacauana Comanesti. Un sofer de tir a murit strivit de o bara de delimitare a gabaritului.Bara era montata sub un pod de cale ferata.


„A ridicat probleme datorita barei de limitare a gabaritului care era cazuta peste victima si a fost necesara interventia unei macarale”, a declarat Ilie Halasanu, maior ISU Bacau.

„Din primele verificari s-ar parea ca nu s-a respectat semnificatia indicatorului de gabarit, respectiv distanta de 3,85 m”, a declarat Adrian Botezatu, comisar Serviciul Rutier Bacau.

10 COMENTARII

 1. Fratilor am trecut de prima grinda ,am trecut de pod si cand sa ies am direct in a doua grinda am lovit vagonul.grinzile nu sunt egale si le-am zis politistilor dar ei poc 700 lei amenda .pai i-am zis ma tampitule imi lovesc masina si tu imi dai si amenda.i-am chemat sa vina sa masuram podul dar nu au vrut sa vina motivan ca podul are 4,20 m.incompetentii.am sa i dau in judecata pe acesti tampiti.au zis ca ei in fiecare zi trebuie sa aduca macaraua sa

 2. Inainte sa se produca accidentul acea grinda de gabarit nu era legata……..dupa ce sa intamplat accidentul la vreo 2 zile a fost legata cu sufa

 3. Dumnezeu sa l ierte!era nasul de cununie al parintilor mei,sofer de tir de mai bine de 25 de ani…daca nici el nu mai era sofer…dar asta e traim in romania si orice e posibil.Sa le fie rusine ca fug de raspundere si arunca totul asupra lui.

 4. Cine a vazut accidentul, putea sa gandeasca 2 secunde si sa-si dea seama, ca saracul sofer, a murit din cauza incopetentilor.
  Incepand cu cei din Guvern, care pun in posturi cheie numai acoliti politici, si terminand cu politia romana care are datoria sa verifice.
  Si sa va explic de ce spun acestea:
  masina venea de la Miercurea Ciuc, a trecut pana acolo pe sub alte bare de delimitare, dar si mai mult, a trecut pe sub bara de delimitare de la podul de cale ferata de la Comanesti, a trecut si de pod dar nu a putut trece de bara de delimitare de pe sensul invers.
  Oare cine-i vinovat?
  Chiar sunt curios, daca o sa vedem pe cineva in puscarie pentru chestia asta. Cineva a gresit clar si trebuie sa plateasca.
  Aici, mortul nu mai este vinovat!!

 5. nu e prima data cand se intampla asta la comanesti, la un an trebuie sa moara cineva, innafara de incidente minore care se intampla aproape saptamanal cate unul in acel loc. NIMENI NU IA NICI O MASURA!!! cade bara de limitare o pun la loc si pleaca.

 6. Vai de mama voastra!!!!!!!!!!!!!!!!!1……..strigator la cer!!!!Auzi”3.85m”,pune domnule indicator de 3 m si inaltimea sa fie de 4,5,sau cand asfaltati decopertati mai intai(ceea ce in „tara” lui Basescu nu se face),nu puneti peste ca nu e capita de fan.Cat despre domnul melitian,mai bine taceai din gura,ca altceva nu stiti decat sa stati la drumul mare sa vedeti care si cu ce trece ca sa va intre si voua ceva la buzunare.

 7. (nu s-a respectat semnificatia indicatorului)asa a zis militeanu dar pe unde sa o luam sa ajungem acasa cand venim din vest ocolim pe la bucuresti pe pasul oituz nu ai voie k ai un pod de 12t au pus indicatorul dar de lucru n s-au apucat pe miercurea ai podul la comanesti pe unde sa o luam asta e intrebarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.