FOTO: Accident tragic in Buhusi

0

accident_BuhusiUPDATE : Biilanțul accidentului: Doi morți și doi răniți, toți patru se aflau în dubița care a intrat sub autocamion. Se pare că un pasager a decedat în drum spre spital iar al doilea decedat a fost găsit ulterior, în partea din spate a dubiței, sub un morman de scule. Acesta din urmă a suferit lovituri cauzatoare de moarte în urma impactului și a decedat pe loc. Alte doua persoane sunt internate.

 

După primele cercetări se pare că prima mașină implicată în acest accident, un Peugeot înmatriculat în Constanța a încetinit pentru a evita doi pietoni aflați pe carosabil. TIR-ul a oprit la timp, neexistând impact cu autoturismul din față. Șoferul dubiței nu a păstrat distanța regulamentară și nu a avut suficient timp să frâneze și să evite impactul cu autocamionul, întrând sub acesa. Nici a patra mașină, un Seat înmatriculat în Neamț, aflată în spatele dubiței, nu a putut evita impactul.

Toți conducătorii auto implicați, cu excepția șoferului dubiței, căruia i s-au recoltat doar probe biologice datorită condiției grave, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

accident_Buhusi1

accident_Buhusi2

 

 

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.