Accident rutier pe strada Constantei din Bacau. Jandarmii aflati in zona au intervenit


Un bărbat, victima unui accident de circulație petrecut aseară pe strada Constanței din municipiul Bacău, a fost salvat din mașina răsturnată în afara carosabilului de un jandarm.

Plutonierul Pletosu Andrei, care se afla în autoturismul personal, se deplasa către locul de muncă și a observat mașina răsturnată.
Jandarmul a mers imediat către mașina avariată pentru a acorda ajutor. Acesta a sunat la dispeceratul unității solicitând sprijinul colegilor, totodată fiind alertate și echipajele de salvare, iar apoi a cercetat cu atenție autovehiculul pentru a se asigura că nu există scurgeri de combustibil și l-a incurajat pe bărbatul blocat în autoturismul răsturnat. La scurt timp, a sosit un echipaj de jandarmerie, care împreună cu Andrei l-au scos pe bărbat din masină și i-au acordat primul ajutor.

După extragerea bărbatului, observând că de sub capota autovehicului iese fum, jandarmii au scos bornele bateriei, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. Ulterior, au asistat persoana până la sosirea echipajelor medicale în vederea acordării asistenței medicale de specialitate.

Comunicat de presa


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentParchetul, in cazul celor doi copii ucisi de propriul tata: „Cercetarile penale continua in vederea depistarii autorului si pentru stabilirea imprejurarilor in care a intervenit decesul celor doua victime”
Articolul urmatorBarbatul care si-a inecat cei doi copii a fost gasit

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.