Accident rutier cu victima la intersectia strazilor Venus cu Buciumului


La data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier cu victimă, la intersecția străzilor Venus cu  Buciumului din municipiul Bacău.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe strada Venus, la intersctia cu strada Buciumului, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și nu a acordat prioriate de trecere, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o persoană de sex feminin, de 35 de ani.

foto: Ionut Agradinaritei
foto: Ionut Agradinaritei

Conducătoarea auto de 32 de ani a primit îngrijiri medicale al Spitalul Județean de Urgență Bacău, fără a necesita internarea.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

2 comentarii

  1. Nici o intersectie nu e periculoasa,daca respecti regurile de circulatie.Cazul de mai sus il consider dement pe respectivul sofersi din pacate Romaniea are multe specimente din astea.

  2. iar postati fara sa ganditi? ” ?i nu a acordat prioriate de trecere, intr?nd ?n coliziune cu un autoturism condus de o persoan? de sex feminin, de 35 de ani. …..Conduc?toarea auto de 32 de ani a primit ?ngrijiri medicale….” deci????

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.