Accident rutier cu pagube materiale produs pe fondul conducerii fără permis

0

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii din comuna Podu Turcului au fost sesizați telefonic despre faptul că pe strada Nicu Grigoraș din localitate s-a produs un eveniment rutier, in urma căruia s-au înregistrat pagube materiale.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un minor de 17 ani, din comună, profitând de faptul ca se afla singur acasă a luat cheile autoturismului părinților săi și l-a condus până la pădurea Bodeasa din localitate. La intoarcere, pe fondul lipsei de experiență în conducere și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil după care a intrat într-un stâlp de beton de la rețeaua de electricitate care s-a rupt și în cădere a rupt un alt stâlp.

După producerea evenimentului conducatorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că în autoturismul respectiv se aflau la momentul producerii evenimentului și alți patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani.

Pasagerii au declarat că nu au suferit leziuni și au nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.