Accident pe strada 9 Mai. Un tanar de 18 ani a fost accidentat

0

La data de 22.10 a.c.,în jurul orei 13:40, pe str. 9 Mai din mun. Bacau s-a produs un accident de circulatie in urmatoarele imprejurari:

În timp ce o femeie de 63 ani, din mun. Brasov, conducea un autoturism pe str. 9 Mai din mun. Bacău, cu directia de deplasare catre str. B-dul Unirii, ajungând în apropierea imobilului cu nr.31 , a surprins si accidentat usor o persoana de sex masculin de aproximativ 18 ani a carei identitate nu a putut fi stabilită, angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fără să se asigure, rezultând vătămarea corporală a acestuia.

Victima a fost transportată la Spitalul Judetean Bacău – Sectia Pediatrie., unde în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că nu are leziuni osoase post-traumatice, nerămânând internat.

Conducatoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest marca Drager, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 C.pen, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie propusa solutie legala de Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau.

 

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.