Accident in Nicolae Balcescu

Un bărbat de 45 de ani a suferit vătămări corporale și a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui eveniment rutier produs în comuna Nicolae Bălcescu.

Polițiștii au stabilit că la data de 08.07.2012, în jurul orei 14.30, Iosif L., de 45 de ani, se afla împreună cu mai multe persoane într-un atelaj hipo condus, pe D.C. 169 C din localitatea Valea Seacă, de un minor de 17 ani. La un moment dat unul dintre caii înhămați la atelaj s-a speriat și a smuncit căruța iar Iosif L., care se afla în picioare în partea din spate a vehiculului, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma producerii evenimentului minorul și-a continuat deplasarea, părăsind locul accidentului, și a fost identificat ulterior pe malul râului Siret. Iosif L. a fost transportat la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijri medicale și a rămas internat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea conducătorul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here