Accident din cauza unei gropi în Bacau. Primarul promite de un an că va fi reparată

1

Astăzi, în jurul prânzului, la intersecția dintre Bd. Vasile Pârvan și str. Donici a avut loc un accident, din care a rezultat avarierea unei mașini și a porții, aparținând locuinței din intersecție.

La scurt timp, persoana păgubită, povestește într-o postare pe rețelele sociale, că accidentul s-ar fi întâmplat din cauza unei porțiuni de asfalt care s-a surpat de mai bine de un an, unde primaria nu a intervenit nici până acum, deși au fost transmise nenumărate mail-uri și solicitări în privința problemei.

„Lucian Daniel Stanciu Viziteu, domnule primar, de un an de zile am peste 20 de e-mailuri cu sesizare ca se vor intampla accidente din cauza canalului din cartierul CFR. Uitați ca s-a întâmplat!! Cine este de vina?? Șoferii ca au încercat sa evite acea lucrare de mântuială??? Cine îmi plătește poarta?? Euroins care este în insolventa?

Am sesizat primăria de un an de zile și v-am etichetat în rețelele de socializare sa faceți ceva în aceasta privința pentru ca se vor întâmpla accidente de s-au saturat oamenii sa tot vadă poze și balacareala.” – Oana Raducan, persoana păgubită

De fiecare dată când problema a fost semnalată în mediul online, primarul Lucian Stanciu Viziteu intervenea în secțiunea de comentarii și promitea: „Vor incepe curand. Au fost atatea zile cu ploaie” sau „Branpis se va ocupa dupa Paste!”. Deși au trecut luni bune de la promisiuni, asfaltul s-a surpat și mai tare după „zilele cu ploaie” anunțate de primarul Viziteu.

Viceprimarul Cristian Ghingheș intervine

Chiar și viceprimarul Cristian Ghingheș a intervenit și spune că a transmis mai multe solicitări și interpelări în atenția primarului Viziteu, pentru ca societatea Branpis, cea care a efectuat lucrări în zonă, să refacă porțiunea de asfalt afectată, în baza garanției de bună execuție.

„Si eu am interpelari si solicitari scrise depuse in atentia primarului pentru a pune societatea Branpis la treaba in baza garantiei de buna executie care trebuia aplicata de cateva luni bune. Cineva va trebui sa raspunda pentru neindeplinirea acestor obligatii.”

De această dată, primarul Lucian Viziteu nu a mai intervenit în comentarii și nici nu a mai precizat un orizont de timp pentru rezolvarea problemei. Între timp, băcăuanii care traversează zona trebuie să se obișnuiască atât cu disconfortul, cât și cu pericolul care apare atunci când mașinile sunt nevoite să evite porțiunea de asfalt surpată.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.