FOTO : Accident Bet Cafe Arena (Cafea cu Lapte )

3

Sambata, 8 septembrie 2012, a avut loc un accident in fata casei de pariuri Bet Cafe Arena ( Cafea cu Lapte ) din Bacau. Un VW Golf a ajuns in casa de pariuri dupa ce soferul a pierdut controlul masinii.

„La data de 08.09.2012, în jurul orei 05.30, în timp ce Mihaela P., de 23 de ani, din Bacău, se afla pe Ștefan cel Mare, din Bacău, la volanul unui autoturism, a avut o altercație cu Andrei U., de 26 de ani, din Bacău, care se aplecase către conducătorea auto din exterior pe geamul coborât al portierei stânga față, moment în care aceastea a pus în mișcare autoturismul, l-a accidentat pe Andrei U., după care a avariat sediul unei societăți.

În urma evenimentului cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.

Atât conducătoarea auto cât și victima au fost testate cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ în cazul Mihaelei P. și de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui Andrei U.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corprală din culpă și distrugere.”

 

 

Foto : Morosanu Robert

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.