Acasa Local Accesorii Auto Bacau – Cele mai noi tehnologii in materie de navigatii,...

Accesorii Auto Bacau – Cele mai noi tehnologii in materie de navigatii, sisteme si accesorii auto pentru masina ta!

0

Accesorii Auto Bacau pune la dispozitia clientilor cele mai noi tehnologii in materie de navigatii, sisteme si accesorii auto pentru autoturismul tau.

Gadget-urile de ultima generatie vor face din calatoria ta o experienta de neuitat

În colaborare strânsă cu NaviAbc multimedia Junsun, SoundHouse, distribuitor național de sisteme audio, DBshop, precum și cu Edotec, distribuitor de sisteme de navigație, alarme și CarPlay auto, Accesorii Auto Bacău oferă cele mai performante și specializate sisteme dedicate, alături de servicii de montaj profesionale. Accesorii Auto Bacau se remarcă ca fiind singura firmă autorizată din Bacău pentru vânzarea de navigații și car audio.

Pentru cei pasionați de tehnologie și conectivitate, Accesorii Auto Bacău pune la dispoziție sisteme CarPlay de ultimă generație, oferind o experiență intuitivă și sigură de utilizare a telefoanelor smart direct de pe ecranul mașinii. Fie că vrei să te bucuri de muzică, să navighezi pe internet sau să folosești aplicații, sistemele multimedia asigură o călătorie plină de confort și siguranță.

Cu o pasiune pentru sunetul de înaltă calitate și o vastă experiență în industrie, Accesorii Auto Bacau aduce în fața ta cele mai inovatoare și performante produse pentru a transforma experiența de conducere.

Sediul firmei este situat pe strada Turbinei, în spatele fostei Curți de Apel Bacău.

Pentru mai multe informații, contactați:

Accesorii Auto Bacău Strada Turbinei, în spatele fostei Curți de Apel, Municipiul Bacău

Telefon: 0742 959 857

Facebook: Facebook.com/WelcomeOnAccesoriiAutoBACAU/


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.