A7 Buzau – Focsani. Umbrarescu asfalteaza 2,5 km/zi din lotul 2 (VIDEO)

0

Imagini noi au fost publicate in mediul online, de pe lotul 2 al Autostrazii A7 Buzau – Focsani. Umbrarescu asterne ultimul strat de asfalt, potrivit imaginilor aparute pe Youtube. Potrivit informatiilor postate de pasionati ai forumurilor de infrastructura, viteza de asfaltare este de 2,5km/zi – pe lotul 2 Vadu Pasii – Ramnicu Sarat.

În videoclipul lui Răducu se menționa că se asfaltează 2-2,5 km pe zi pe Buzău – Focșani. Dacă mențin ritmul ăsta ar trebui să vedem în curând marea majoritate a lotului la strat de uzură”, scrie un utilizator pe forumul PeUndeMerg.ro al Asociației Pro Infrastructură (API).

Pe de altă parte, un alt utilizator al forumului se îndoiește că UMB ar putea finaliza anul acesta toate lucrările de asfaltare pe tronsonul Buzău – Focșani al A7.

2-2.5km / sens / zi ca să fim corecți. Să nu uităm ca e nevoie de 3 straturi de asfalt, cu un timp de așteptare (poate un inginer ne zice cat exact?) între fiecare. ~80 de km Buzău Focșani * 2 sensuri * 3 straturi = 480 de km de astaltat. La 2,5 km vine 192 de zile, presupunând că toate zilele sunt bune de asfaltat, dar nu e așa, în multe zile nu se poate asfalta, mai pui zi zilele libere și deja cam dă cu virgulă asfaltarea anul acesta. Într-adevar o bună parte din asfalt e deja pus, dar tot mai e mult. Ar fi posibil poate dacă sunt 2, chiar 3 echipe care să lucreze concomitent în puncte diferite. Știe cineva câte echipe de asfaltare sunt între Buzău și Focșani?”, întreabă utilizatorul sceptic.

Acest lot din Autostrada Moldovei este programat pentru deschidere în 2024, alături de alte cinci loturi și jumătate, potrivit estimărilor ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.