A vandut cocaina mai multor persoane din Bacau. Politistii l-au depistat si retinut

0

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că, în perioada ianuarie – aprilie 2024, o persoană ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, cocaină (drog de mare risc) către consumatori din județul Bacău, pentru sume cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La data de 8 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea unei persoane, pentru 24 de ore.

La data de 9 mai 2024, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău cu propunerea de arestare preventivă a persoanei reținute, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.