A sustras prin violenta de la angajata unei sali de jocuri, o borseta cu 1180 lei

0

Polițiștii au depistat un bărbat de 36 de ani, care aflându-se în încinta unei săli de jocuri, a sustras de la o angajată, prin violență, o borsetă cu bani și alte bunuri. Tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

 

            În timp ce la data de 31 iulie a.c., în jurul orei 02.30, executau serviciul de patrulare pe strada Mărășești din municipiul Bacă, un echipaj de poliție s-a sesizat din oficiu despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras, prin violență, o borsetă de la angajata unei săli de jocuri situată în incinta unui hotel, după care a fugit.

Polițiștii l-au urmărit pe bărbat și au reușit prinderea și imobilizarea acestuia.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 30/31.07.2014, aflându-se în incinta sălii de jocuri, după ce a jucat la mai multe aparate, bărbatul s-a apropiat de o angajată și prin violență i-a smuls de la brâu o borsetă, în care se afla suma de 1180 de lei, un telefon mobil și cheile de la aparatele de joc.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 2000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Față de bărbatul de 36 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.