A suferit arsuri de gradul I si II in timp ce efectua reparatii la un stalp de inalta tensiune

0

Duminică, 17 noiembrie 2013, la ora 09.47, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău a fost anunţat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre faptul că un lucrător al unui operator economic, care efectua lucrări de întreţinere la un stâlp de înaltă tensiune, a suferit un accident rămânând imobilizat în centura de siguranţă, la o înălţime de aproximativ 25 de metri faţă de sol.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău.

S-a intervenit pentru degajarea persoanei cu autospeciala de intervenţie şi salvare de la înălţime, iar persoana a fost predată echipajului din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău.

Lucrătorul P. C. L., în vârstă de 24 ani, a prezentat stare de lipotimie şi a suferit arsură electrică de gradul I şi II pe circa 10% din suprafaţa corpului, pe antebraţul stâng şi torace. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, secţia „Chirurgie Plastică”.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.