A ramas fara certificat si placute de inmatriculare, pentru ca a luat persoane „la ocazie”

 La data de 07 martie a.c., polițiștii băcăuani au depistat, în trafic, pe strada Calea Moinești din municipiul Bacău, un bărbat de 62 de ani, din localitate, în timp ce transporta, contra cost, trei persoane, pe ruta municipiul Bacău – comuna Pârjol, fără a deține documente legale de efectuare de transport public de persoane.

           Conducătorul auto a fost sancționat contravențional de polițiști și s-a dispus măsura complementară de reținere a certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare, în vederea suspendării dreptului de utilizare a vehiculului pentru o perioadă de 6 luni.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

4 comentarii

  1. O mai mare acțiune a poliției din Bacău au pus iei capăt unei rețele de transport persoane. Șeful rețelei un interlop cunoscut în vârstă de 62 de ani a fost oprit în trafic de trupele SWAT . Restul a zis Bacău net. Pe bune? Făcea și omul un ban cinstit. Nu a furat nu a dat în cap. A negociat probabil cu aia 3 care nu s-au urcat cu pistolul la cap in mașina lui. Deci …

  2. Zilnic în toate parcările din jurul Pieței Centrale Bacău sunt zeci de mașini care aduc și iau persoane „la ocazie”! Aceeași situația la autogară, gară (Masaro)pod Șerbănești etc.Nimic nou sub soare!

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.