VIDEO : A patra zi de proteste in Bacau


Locuitorii din Bacau au iesit pentru a 4-a oara in strada. Zeci de persoane s-au adunat in fata Palatului Administrativ din Bacau si au inceput sa-si strige nemultumirile fata de actualul Guvern si de Traian Basescu. Bacauanii au venit inarmati cu pancarde si steaguri si au strigat lozinci impotriva actualei guvernari.
Protestul de luni , 16 ianuarie 2012 , a fost autorizat de Primaria Bacau pentru aproximativ 300 de persoane intre orele 17 si 21. Bacauanii au protestat pasnic , fara incidente , dar paziti de jandarmi pe tot parcursul mitingului.
Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

3 comentarii

 1. Am considerat ca este o datorie morala sa protestez impotriva actualei guvernari.Doresc imediat:
  – demisia guvernului,alegeri anticipate,demisia presedintelui,reinstaurarea statului de drept,legile asumate de actualul guvern sa fie reanalizate de parlament,redefinirea Curtii Constitutionale ca garant al Constitutiei.Acum 25 de ani am fost arestat si condamnat la ani grei de temnita pentru aceleasi motive celor de azi,n-am crezut astazi ca in calitate de fost detinut politic,dupa 25 de ani,scenariul foametei,lacrimilor,somajului,dispretului puterii sa se mai repete.Rusine !!Voi,cei care doriti libertate,trebuie
  s-o luati si s-o pastrati ca pe ce mai de pret comoara.
  In numele libertatii au pierit milioane de romani,de aceea avem datoria de a ne apara libertatea,sa nu ne mai plece din tara mamele ca servitoare pentru cativa dolari pe care-i trimit celor de acasa aflati in nevoi,tinerii-
  cea mai mare bogatie a acestei tari sa nu mai plece unde vad cu ochii,profesorii se fie respectati,medicii sa fie respectati,pensionarii care au construit o tara sa aiba un minim de respect si trai decentt.
  – da,acesta este datoria mea de om si cetatean,asemenea fiecaruia dintre voi.
  Mircea Olindaru Ocneanu.0721 239 577.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.