A patra pictura murala marca „ZidART” a fost finalizata


Artistii ZIDART au reusit sa finalizeze cea de-a 4 pictura murala. „Fata verde” se poate admira pe strada Digu Barnat din Municipiul Bacau. Expozitia Zidart face parte din editia cu numarul 5, intitulata Utopia. Proiectul Zidart continua an de an in Bacau, reusind sa infrumuseteze si sa dea culoare orasului nostru:

Anna Conda Art – “Fata verde”

Pe strada Digu Bârnat, Anna a deschis o fereastră către o lume fantastică, de basm. O lume în care omul se contopește cu natura și revine la armonia primordială din care ne tragem cu toții, o lume în care descoperim o liniște atotcuprinzătoare și o aliniere, atât cu sinele, cât și cu tot ceea ce ne înconjoară.

Utopia Annei ne plasează în centrul naturii, înconjurați de elemente organice, opulente și pline de viață. Aici regăsim tot ceea ce adesea lipsește din viețile noastre urbane, grăbite și deconectate de la firesc: arta de a trăi pur și simplu, prezenți în fiecare moment și experiență.

“Creațiile și universul meu sunt inspirate de simboluri și elemente din diferite culturi și tradiții, precum și de experiențele mele personale din diferite locuri ale lumii. De la pădurile siberiene, la jungla amazoniană la traversarea munților Europei. Conexiunea cu natura și cu înțelepciunea și cunoașterea popoarelor indigene din Amazonia despre fauna și flora locală, filosofia Greciei Antice, folosirea motivelor arhaice și a simbolurilor cosmopolitane, energiile cosmice, misterele și enigmele lor; toate aceste elemente oferă lucrărilor mele un aspect multicultural în care oricine se poate regăsi. Sugerez ca fiecare om să fie deschis către artă și visare și să-și spună propria poveste privind lucrările mele, să le interpreteze prin filtrul propriu și să-și facă propriile conexiuni cu diferite elemente. Acest proces duce la întrebări, discuții și schimburi, împărtășirea cunoașterii dezvoltă imaginația. Astfel sunt construite interacțiunile dintre oameni, natură și artă. Scopul meu este să dau o nouă viață unui loc, prin creație, și să trezesc conștiința oamenilor către artă, cultură și natură, generând interacțiuni și schimburi.”

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.