A murit la locul de munca

0

La data de 22.07.2011, în jurul orelor 11:30, politistii din comuna Asau , Judetul Bacau , au fost anuntati despre faptul ca în punctul de lucru Apa-Asau- Izvorul Alb a avut loc un accident de munca în urma caruia un muncitor a decedat.

Politistii din comuna Asau(Judetul Bacau) împreuna cu un tehnician criminalist din cadrul Politiei Orasului Comanesti, însotiti de inspectorii din cadrul ITM Bacau s-au deplasat la fata locului unde au identificat cadavrul lui D. Costica, de 48 de ani, aflat sub mai multe crengi de fag si brad de diferite grosimi.

În urma cercetarilor s-a stabilit ca partida de exploatare a unei societatii comerciale se afla situata în punctul Izvorul Alb, în padurera Ocolului Silvic Comanesti. D. Costica se deplasa pe marginea albiei pîrîului, în aval, timp în care de pe deal, de la o înaltime de aproximativ 20 m, un brad a fost smuls din radacina de vânt, brad ce s-a prabusit peste un fag, iar din acest fag s-au rupt mai multe crengi cu grosimi de 25 si 35 cm, care au cazut peste el, accidentându-l mortal.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Moinesti în vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzelor decesului.

În cauza s-a întocmit dosar penal, care va fi înaintat la Parchetul de pe lânga Judecatoria Moinesti, cu propuneri procedurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.