A murit într-un mod stupid: la un concurs de mâncat biscuiţi din Bacău


Un nevazator de 69 de ani din Bacau a murit intr-un mod stupid. Acesta participa la un concurs de mancat biscuiti la o pensiune langa Bacau. S-a grabit sa castige concursul si s-a inecat.

Martorii incidentului au sunat imediat dupa ajutor si asistati telefonic de medici au incercat sa-l salveze. Din pacate, eforturile lor au fost zadarnice.

Victima, de 69 de ani, participa la „Zilele Barbatului” organizate de Asociatia Nevazatorilor din Bacau la o pensiune din apropierea orasului. Pentru persoanele asistate, asociatia a organizat mai multe jocuri si concursuri.

Barbatul ghinionist s-a numarat printre finalisti, iar pentru departajare organizatorii au decis o proba de mancat biscuiti. Dupa ce a inghitit cativa, omul s-a simtit vizibil rau si s-a asezat pe un scaun. Nu a durat mult si a cazut fara suflu. O ambulanta a venit de la Bacau in zece minute, insa pentru barbat era deja prea tarziu.

Trupul lui va fi supus necropsiei, iar medicii legisti vor decide care a fost cauza mortii. Cazul batranului nu este singular: la Plescoi un barbat a murit inecat cu o bucata de carne, iar in Ilfov un altul s-a inecat intr-un concrus de infulecat clatite si, pentru ca nu exista acolo un echipaj al ambulantei, a murit.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.