A murit într-un mod stupid: la un concurs de mâncat biscuiţi din Bacău

0

Un nevazator de 69 de ani din Bacau a murit intr-un mod stupid. Acesta participa la un concurs de mancat biscuiti la o pensiune langa Bacau. S-a grabit sa castige concursul si s-a inecat.

Martorii incidentului au sunat imediat dupa ajutor si asistati telefonic de medici au incercat sa-l salveze. Din pacate, eforturile lor au fost zadarnice.

Victima, de 69 de ani, participa la „Zilele Barbatului” organizate de Asociatia Nevazatorilor din Bacau la o pensiune din apropierea orasului. Pentru persoanele asistate, asociatia a organizat mai multe jocuri si concursuri.

Barbatul ghinionist s-a numarat printre finalisti, iar pentru departajare organizatorii au decis o proba de mancat biscuiti. Dupa ce a inghitit cativa, omul s-a simtit vizibil rau si s-a asezat pe un scaun. Nu a durat mult si a cazut fara suflu. O ambulanta a venit de la Bacau in zece minute, insa pentru barbat era deja prea tarziu.

Trupul lui va fi supus necropsiei, iar medicii legisti vor decide care a fost cauza mortii. Cazul batranului nu este singular: la Plescoi un barbat a murit inecat cu o bucata de carne, iar in Ilfov un altul s-a inecat intr-un concrus de infulecat clatite si, pentru ca nu exista acolo un echipaj al ambulantei, a murit.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.