A murit intr-un incendiu

0

Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, la ora 05.21, Inspectoratul pentru Situații de Urgenta „Maior Constantin Ene” al județului Bacău a fost anunţat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu în comuna Poduri, sat Cernu la un adăpost de animale.

În cel mai scurt timp, la locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenţie şi comandă, încadrate cu un ofițer şi nouă subofițeri.

La sosirea pompierilor militari la locul intervenției s-a constatat faptul că incendiul era generalizat și se manifesta cu violență la un adăpost de animale și anexe camere de locuit, aflate în proprietatea unui bărbat, în vârstă de 85 de ani. Construcțiile aveau pereții din lemn și acoperișul cu astereală din lemn și învelitoare din țiglă.

Incendiul a fost lichidat la 07.10, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Poduri. Din nefericire, în urma incendiului a rezultat o victimă, proprietarul, în vârstă de 85 de ani. Acesta a fost găsit decedat în camera în care locuia.

Cauza probabilă a incendiului a fost jar căzut din sistemul de încălzire. În urma incendiului au ars aproximativ 50 mp de adăpost animale și anexe camere de locuit, bunuri casnice din interiorul acestora.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.