A intrat in vigoare Regulamentul de Arhitectura si Estetica Urbana. Politia Locala : „Amplasarea mesh-urilor și a bannnerelor publicitare în municipiul Bacău este interzisă”


Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 110/2022 privind aprobarea Regulamentului Local de Arhitectură și Estetică Urbană pentru Municipiul Bacău, amplasarea mesh-urilor și a bannnerelor publicitare în municipiul Bacău este interzisă. Publicitatea stradala a fost reglementata, astfel ca toate persoanele fizice sau juridice care dețin mijloace de publicitate în municipiul Bacău au obligația de a se conforma Regulamenului Local de Arhitectură și Estetică Urbană:

Aprobarea amplasării mijloacelor publicitare se realizează în funcție de tipul mijlocului publicitar și de zona în care se dorește amplasarea acestuia, de către Primăria Municipiului Bacău care va elibera, după caz, autorizație de construire și/sau aviz de publicitate temporară. Precizăm că amplasarea mesh-urilor și a bannnerelor publicitare în municipiul Bacău este interzisă. Nerespectarea prevederilor Regulamentului Local de Arhitectură și Estetică Urbană atrage răspunderea contravențională, sancțiunile prevăzute de actul normativ mai sus menționat fiind cuprinse între 500 lei și 2.500 lei.” a transmis Politia Locala

Cei interesaţi de prevederile Regulamentului Local de Arhitectură și Estetică Urbană pot accesa următorul link pentru consultarea acestuia.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentInterviu cu Lucian Ciurea, managerul Sitebunker, companie românească de web hosting
Articolul urmatorZIDART: A inceput transformarea unei zone din Parcul Cancicov intr-o „mica galerie de arta”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.