A inceput sezonul charterelor la Aeroportul Bacau

Vara 2019 readuce la Aeroportul International “George Enescu” Bacau zborurile tip charter, “de vacanta”, dupa o pauza de trei ani. Doi mari operatori de pe piata turistica din Romania, Christian Tour si Palarela 45, au venit cu oferte catre cea mai cautata destinatie de concedii de vara – Antalya, Turcia.

Astfel, primul avion tip charter din sezonul de vara a decolat marti seara de la Aeroportul Bacau. Cursa este efectuata cu o aeronava apartinand companiei Tailwind si este programata pana la mijlocul lunii septembrie. Ora decolarii catre Antalya, in fiecare zi de marti, este 19.25.

A doua cursa charter, tot cu destinatia Antalya, va fi operata din 17 iunie, in fiecare zi de luni, cu o aeronava apartinand companiei Blue Air. Ora de plecare este 12.30. Si aceasta este inclusa in graficul de zbor pana la mijlocul lunii septembrie.

Interesul turistilor din judetul Bacau dar si din cele invecinate pentru aceste curse s-a dovedit a fi foarte ridicat, operatorii turistici confirmand ca primele curse au fost rezervate in totalitate inca de la inceputul anului. Pentru sezonul de vara 2020 se preconizeaza deja introducerea altor destinatii pentru acest tip de zbor.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here