A inceput sesiunea de toamna a Adunarii Parlamentare OSCE. Costel Dunava: „Am reiterat sprijinul României pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei în fața războiului de agresiune provocat de Federația Rusă”


Joi, 24 noiembrie, la Varsovia – Polonia, a inceput sesiunea de toamna a Adunarii Parlamentare OSCE. Deputatul PSD de Bacau, Costel Dunava, in calitate de sef al Delegatiei Romaniei la OSCE a participat la eveniment alaturi de deputatii Christine Thellmann, Hajdu Gábor, Ciprian-Titi Stoica și Marius-Andrei Miftode.

În calitate de vicepreședinte al Comisiei pentru Afaceri Politice și Securitate și Șef al Delegației României la AP OSCE am reiterat sprijinul României pentru independența, suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei în fața războiului de agresiune provocat de Federația Rusă. În cadrul mesajului meu am arătat că atacul Federației Ruse împotriva Ucrainei este un atac împotriva ordinii internaționale bazate pe reguli, împotriva valorilor și principiilor acesteia.

În acest context, România a reacționat în solidaritate și unitate, alături de partenerii săi, arătând prin acțiunile sale că apărarea ordinii internaționale bazate pe reguli necesită răspunsuri și acțiuni rapide. Importanța sancțiunilor internaționale împotriva Federației Ruse nu poate fi subestimată, pachetele de sancțiuni fiind instrumente esențiale pentru a se asigura că mașinăria de război a Rusiei nu mai primește finanțare. Este evident că trebuie să ne gândim la generațiile următoare, deoarece acest război determină lumea în care vor trăi.” a precizat deputatul Dunava


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVIDEO: Cum arata lotul 4 din Autostrada A7 Buzau – Focsani, acolo unde Umbrarescu munceste zilnic de aproximativ doua luni de zile
Articolul urmatorDesi se afla la conducerea municipiului de peste 2 ani, alaturi de primarul Viziteu, liberalii sunt nemultumiti de cum arata Bacaul : „Nu arată astăzi așa cum ne-am fi dorit”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.