A început Programul Rabla. Au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoanele fizice

Programul Rabla 2015 pentru persoane fizice a început la 27 aprilie. Doritorii se pot înscrie la un dealer autorizat pentru a-şi rezerva tichetul de 6.500 de lei, pe care-l primesc pentru a cumpăra o maşină nouă la casarea celei vechi.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Persoanele înscrise în program vor beneficia de un tichet de 6.500 de lei, în schimbul casării maşinii mai vechi de opt ani. Doritorii vor beneficia de reducerea respectivă la cumpărarea unui autoturism nou de la producătorul la care s-au înscris.

Totodată, clienţii pot ceda prima de casare în favoarea altor persoane care doresc să-şi cumpere o maşină nouă. În cadrul programului Rabla 2015, cu o valoare totală de 200 de milioane de lei, au fost alocate 20.000 de tichete pentru persoane fizice şi 5.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

În plus, cei care participă la program pot beneficia de eco-bonusuri, la cumpărarea unor autoturisme cât mai nepoluante. Valoarea eco-bonusurilor e cuprinsă între 750 şi 2.500 de lei.

Lista producătorilor şi dealerilor auto validaţi în programul Rabla 2015 poate fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here