A început eliberarea domeniului public de autovehiculele abandonate

0

Polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere, împreună cu reprezentanții serviciului de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Bacău, au demarat la începutul săptămânii o acțiune organizată în vederea ridicării autovehiculelor abandonate sau fără stăpân aflate pe domeniul public.

Astfel, au fost ridicate de pe domeniul public, în baza Dispozițiilor de Primar, un număr de 13 autovehicule nefuncționale sau „uitate” de proprietari, din zona străzilor Republicii, Bicaz, Făgăraș, Panselelor, Cornișa Bistriței, Pictor Th. Aman, Ștefan cel Mare și 22 Decembrie.

Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare pe raza municipiului Bacău, pentru eliberarea locurilor de parcare ocupate de autovehicule abandonate sau fără stăpân, în condițiile Legii nr. 421/2002.

Cetățenii care doresc să semnaleze cazuri de autovehicule pentru care există indicii temeinice că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate o pot face la Dispeceratul Poliției Locale – tel: 0234/986 sau pe adresa de e-mail office@politialocalabc.ro.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.