A furat 3 tone de produs petrolier dar a fost prins in flagrant


Un barbat de 39 de ani din Moinesti este cercetat pentru furt calificat , dupa ce politia a stabilit ca acesta a furat peste 3 tone de produs petrolier de la firma unde era angajat.

Barbatul a fost depistat in flagrant la data de 09.11.2011 de catre Politia Rurala Moinesti. A Remi de 43 de ani din Magiresti , judetul Bacau , conducea o autoutilitara pe DJ 11 incarcata cu 3 tone de produs petrolier pentru care nu poseda documente de provenienţă.


Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză a achiziţionat produsul petrolier în dimineaţa respectivă, cu suma de 2000 lei, de la P. Doru de 39 ani, din Moineşti, care deţine un imobil în comuna Solonţ.
Totodată poliţiştii au stabilit că P. Doru este angajat al unei societăţi comerciale cu profil de prelucrare a produselor petroliere. Acesta, în mod repetat, a sustras de la locul de muncă cantitatea de 3100 litri produs petrolier, pe care l-a transportat la imobilul din comuna Solonţ, cu autoturismul proprietate personală.
În imobilul din comuna Solonţ poliţiştii au identificat 100 de litri de produs petrolier şi 3 instalaţii artizanale cu care acesta sustrăgea produsul din rezervoarele parcului.
Cantitatea de 3100 litri produs petrolier, în valoare de 7.400 lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată societăţii prejudiciate.
Deasemenea a fost dispusă confiscarea sumei de 2.000 lei şi indisponibilizarea a

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.