A fost semnat contractul pentru realizarea pistelor de biciclete pe tronsonul strada Garii – Mioritei – Vadu Bistritei – Nicu Enea


Primaria Bacau a anuntat semnarea contractului pe mobilitate urbana, ce vizeaza realizarea infrastructurii necesare deplasărilor nemotorizate velo de-a lungul axei est-vest a municipiului, respectiv str. Gării, str. Mioriței, str. Vadu Bistriței și str. Nicu Enea:

Vom construi piste pentru biciclete, vom achiziționa și amplasa elemente de mobilier urban și vom instala rastele pentru biciclete. În proiect sunt prevăzute și măsuri privind îmbunătățirea siguranței rutiere, prin modernizarea unor treceri de pietoni, montarea de indicatoare piste velo și separatoare de benzi.

Proiectul, în valoare de 5,5 milioane de lei, vizează al doilea coridor pentru care s-a semnat contractul de execuție. La cel care leagă zona centrală de aeroport s-a dat deja ordin de începere a lucrărilor, iar constructorul a început intervențiile asupra pasajului Letea.” a anuntat primarul Lucian Viziteu


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAngajatii de la SGA Bacau au curatat Lacul de Agrement Bacau
Articolul urmatorDragos Benea dupa reluarea licitatiei pentru A13 Bacau – Brasov: ” Protestele” organizate de „agricultorii” din Covasna nu fac decât să confirme că această autostradă e un ghimpe în coasta multora, care nu vor ca două provincii istorice româneşti să fie unite”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.