A fost semnat contractul de proiectare si executie a strazii Aeroportului

Joi, 13 septembrie 2018, la Sala de Conferinte a Aeroportului International ”George Enescu” (AIGE) Bacau a fost semnat Contractul de proiectare si executie a strazii Aeroportului.

Publicitate

Lucrarile de modernizare ale Aeroportului International George Enescu includ amenajari ale drumurilor de acces, platformelor de stationare si spatiilor de parcare. Acest complex de lucrari este destinat fluidizarii traficului rutier de pe strada Aeroportului cu acces direct in Calea Republicii.


Dupa finalizarea lucrarilor, strada Aeroportului va avea patru benzi de circulatie, rezolvandu-se astfel problemele traficului din zona. Odata cu executarea lucrarilor de infrastructura drum se vor moderniza si retelele de alimentare cu apa si canalizare, iluminat public. Toate aceste lucrari sunt parte a amplului proiect de modernizare a Aeroportului International ”George Enescu”.

Valoarea totala a contractului de proiectare si executie este de 10.437.078 lei cu TVA.
In urma licitatiei, asocierea formata din SC CONEXTRUST SA si ROUTTE-CONSTRUCT SRL a fost desemnata castigatoare urmand a efectua lucrarile de proiectare si executie prevazute in proiect.

La festivitatea de semnare au fost prezenti presedintele CJ Bacau, Sorin Brasoveanu, primarul Municipiului Bacau, Cosmin Necula, senatorul Dragos Benea, deputatul Ionel Floroiu, Oana Chelaru, director general AIGE si Marius Leana, manager Conextrust.

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here