A fost finalizat corpul A din cadrul Sectiei de Pediatrie – SJU Bacau

0

A fost finalizat corpul A din cadrul Secției de Pediatrie, proiect care cuprinde și reabilitarea pavilioanelor B & C, investiție în valoare totală de aprox. 32 milioane lei, finanțată integral de Consiliul Județean Bacău.

Lucrările deosebit de complexe, constând în cămășuirea tuturor stâlpilor cu oțel beton, realizarea subzidirilor de rezistență, introducerea locală de pereți din beton armat, executarea sistemelor termoizolante, izolații hidrofuge, înlocuirea în totalitate a tâmplăriei, instalațiilor electrice, sanitare & fluide medicale, precum și executarea finisajelor interioare /exterioare, conferă clădirii un aspect deosebit, asigurând toate condițiile necesare pentru desfășurarea unui act medical corespunzător.

Împreună cu managerul spitalului Dr. Dana Cristina Călțaru și directorul de îngrijiri medicale – As. Ciupală Liliana, am vizualizat pe fiecare etaj lucrările executate. Odată cu retragerea echipelor de constructori, prin grija managerul SJU, s-a trecut la curățarea și amenajarea saloanelor, cu propriul personal, astfel încât în cel mai scurt timp și cu cheltuieli minime, acesta să fie dat în funcțiune la întreaga sa capacitate. În mod cert, prin operaționalizarea acestui obiectiv, cadrele medicale și pacienții vor avea la dispoziție un spațiu care va crea condiții optime pentru asigurarea unui act medical de calitate.” a declarat presedintele CJ Bacau – Valentin Ivancea

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.