A fost aprobat planul pentru deszăpezirea județului Bacău. Vor fi montate parazăpezi în lungime de 4,4 km

0

Consiliul Județean (CJ) Bacău a aprobat în ședința de vineri planul de acțiuni pentru combaterea înzăpezirii pe drumurile județene. Autoritățile vor înființa 7 baze de intervenție care vor superviza 877 de kilometri de drumuri județene. 

Plecând de la experiența iernii trecute, autoritățile județene vor monta 4,4 kilometri de parazăpezi, pe mai multe sectoare de drum cunoscute ca fiind cu probleme. Între acestea se numără DJ116 – Bărsânești, DJ 119 Sărata, DJ 252F Ungureni, DJ 252 Buhoci, DJ 206B Parava, DJ 252E Răstoaca, DJ 117 Poduri, DJ 252D Chetriș, respectiv DJ 156H Runc.

Serviciul Public Județean de Drumuri va înființa 7 baze de intervenție pe drumurile județene, acestea urmând a fi organizate în Bacău (133 de km de drumuri), Buhuși (60 de km de drumuri), Moinești (114 km de drumuri), Onești (99 km de drumuri), Răcăciuni (219 km de drumuri), Podu Turcului (107 km de drumuri) și Izvoru Berheciului (142 km de drumuri).

Pe o lungime de 189 de kilometri drumuri județene, autoritățile au dispus intervenții doar în cazuri critice, cu aprobarea comandamentului de iarnă instituit la nivelul CJ Bacău. Acesta va fi condus de președintele Dragoș Benea, secondat de Valentin Palea, șeful Serviciului Public Județean de Drumuri.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.