A castigat cea mai mare suma la „Vrei sa fii milionar” : 250.000 de lei pentru un barbat din Bacau

1

Tudor Cojocaru este profesor de religie in comuna Racaciuni din judetul Bacau. Acesta a fost la un pas de a luat marele premiu, joi , 19 aprilie la Vrei sa fii milionar dar a plecat acasa cu cecul de 250 000 lei, cel mai mare castig de pana acum.

Virgil Ianţu nu a fost foarte încântat la început de Tudor pentru că nu reuşea să facă show cu el. Concurentul lui era prea concentrat pe ceea ce face şi niciun factor extern nu îi putea distrage atenţia.

„Totul ţine de inteligenţă şi tehnici observate atunci. Trebuie să ştii ce variantă ajutătoare să foloseşti şi când anume. La început nu mi-a plăcut pentru că nu avea reacţii, dar am realizat că este de luat în seamă şi că va ajunge sus. Era concentrat şi nu lăsa niciun factor din exterior să îl deranjeze. Era foarte sigur de ce face, şi-a folosit inteligenţa pe lângă cunoştinţele lui de cultură generală. Ştia ce face şi a reuşit să ajungă sus. Din 15 întrebări, el a răspuns la 16 pentru că pe una a ales să o schibme după ce a trecut de pragul doi. Ştia şi ultima întrebare dar i-a fost teamă”, a declarat Virgil Ianţu pentru „Drept la Ţintă”.

Tudor Cojocaru a declarat ca isi va cumpara un apartament in Bacau si isi va schimba masina.

„Am visat că eram în platou, probabil din cauza stresului. am visat că mi se puneau întrebări, asta se întâmpla înainte de a veni la Bucureşti, pentru filmări. Nu mă simţeam capabil să ajung la acea sumă, dar am avut noroc şi de întrebări. Am sunat un amic chiar dacă intuiam răspunsul. O să cumpăr un apartament în Bacău şi o să îmi schimb maşina. Aveam un Matiz şi o să îmi iau alta second hand. Am un salariu de 1.000 de lei pe lună”, a mărturisit norocosul concurent.

Sursa: cancan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.