A ajuns dupa gratii dupa ce a comis trei furturi intr-o singura zi, in Municipiul Bacau


La data de 08 septembrie a.c, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au dispus reţinerea unui bărbat, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

         Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 07 septembrie a.c., în jurul orei 14:15, bănuitul, purtând o mască de protecţie pe figură, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale din municipiul Bacău și ar fi sustras de pe biroul unui angajat, un portofel ce conţinea suma de 900 de euro, 700 de lei, documente personale şi carduri bancare, prejudiciul provocat fiind în valoare de aproximativ 5.300 de lei.

        De asemenea, în jurul orei 16.00, purtând o mască de protecţie ar fi pătruns în incinta unui bar, de unde ar fi sustras portofelul angajatei, ce conţinea suma de 400 de lei, cartea de identitate şi o cheie de la uşa de acces în bar. De asemenea, dintr-o cutie de valori metalică descuiată ce se afla într-un sertar al barului, ar fi sustras suma de aproximativ 200 de lei, reprezentând încasări.

        Totodată, în jurul orei 21:30, bărbatul s-ar fi deplasat la un hipermarket din municipiul Bacău, de unde ar fi sustras mai multe obiecte de vestimentaţie, după care, în jurul orei 22:00, ar fi trecut de casele de marcat fără a achita contravalorea produselor, fiind oprit de agenţii de pază, cauzând un prejudiciu în valoare de 430 de lei, ulterior fiind recuperat.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.