80 de tineri bacauani au ales sa vina in echipa jandarmeriei in sesiunea de vara

80 de tineri bacauani au ales sa se inscrie la examenul de admitere in scolile de subofiteri ale Jandarmeriei Romane.

Activitatile derulate in cadrul campaniei Vino in echipa Jandarmeriei, sesiunea de vara , materializate prin inscrierea unui numar de 80 de tineri din judetul Bacau la scolile militare de subofiteri se apropie de final . Data limita pentru inscriere este 15 iunie, data la care se vor demara o serie de activitati premergatoare examenelor de admitere.


In acest context, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bacau desfasoara, in continuare, activitati specifice de recrutare pentru cele doua scoli de subofiteri ale Jandarmeriei Romane: Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Dragasani (350 de locuri, din care patru locuri pentru romi si doua locuri pentru alte minoritati) si Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi „Petru Rares” Falticeni, ( 350 de locuri, din care patru locuri pentru romi si doua locuri pentru alte minoritati). In institutiile amintite, concursul de admitere se va defasura in perioada 24 august –septembrie 2018, la fel ca celelalte institutii de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim celor interesati ca sunt organizate doua sesiuni de admitere in cadrul scolilor postliceale din cadrul Jandarmeriei Romane, iar zilnic, intre orele 08.00 – 16.00 (de luni pana vineri), specialisti din cadrul structurii de resurse umane a unitatii asigura activitatile de inscriere si intocmire a dosarului de recrutare.

In acest sens, cei care doresc sa se inscrie sunt asteptati la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau din str.Constantin Musat,nr 4.
Conditiile de inscriere pot fi gasite pe site-ul unitatii, la dresa www.jandarmeriabacau.ro, sau pe pagina de facebook a unitatii, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDETEAN BACAU.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here