777 amenzi au fost date in ultima saptamana de politistii bacauani. 110 soferi au ramas fara permis

0

În perioada 05 – 11 iunie a.c., poliţiştii rutieri și polițiștii de ordine publică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au acționat pe drumurile publice din județ, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Astfel, pentru abaterile constatate au fost aplicate 777 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, din care, 558 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 6 pentru neacordarea priorității autovehiculelor.

De asemenea, au mai fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale pentru abaterile săvârșite de bicicliști și 116 pentru abaterile săvârșite de pietoni.

Totodată, au fost reținute 110 permise de conducere, dintre care, 92 pentru depășirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei maxime legale admise, 7 permise reținute pentru depășire cu peste 70 de km/h a vitezei maxime legale admise.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.