70 de controale ale polițiștilor, pentru descurajarea evaziunii fiscale în domeniul achiziţiei şi comercializării de legume şi fructe


Poliţişti din județul Bacău au efectuat, în cursul zilei de ieri, 70 de controale, în cadrul acţiunii pentru prevenirea şi descurajarea evaziunii fiscale în domeniul achiziţiei şi comercializării de legume şi fructe. La data de 2 aprilie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au continuat acţiunile desfăşurate pentru verificarea respectării legislaţiei în domeniul achiziţiei şi comercializării legumelor şi fructelor.

Poliţiştii au executat 70 de controale la 51 de societăţi comerciale, precum şi la 46 de persoane fizice. Lucrătorii IPJ au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea prevederilor  Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 28 250 de lei.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 1560 kg. de legume şi fructe, în valoare totală de 1670 de lei. Reamintim că, activităţile desfăşurate de Poliţia Română se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, dispus de Șeful Poliției Române, pentru perioada 2 – 9 aprilie a.c., pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, premergător Sărbătorilor de Paşti, cu preponderenţă a celor de evaziune fiscală.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.