6 proiecte extindere gaz, din judetul Bacau, au fost aprobate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”


Primele 73 de proiecte pentru investitii in realizarea, extinderea si modernizarea infrastructurii de distributie a gazelor naturale, in valoare totala de 3.854.583.847,09 lei, finantate prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, au fost aprobate de Ministerul Dezvoltarii, a anuntat ministrul Cseke Attila.

Acestea fac parte din categoria celor 105 proiecte mature care vizeaza dezvoltarea retelelor inteligente de distributie a gazelor naturale din 165 unitati administrativ-teritoriale, depuse initial la Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE), in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare, dar a caror valoare a excedat plafonul alocat POIM.

Obiectivul nostru este sa asiguram acest serviciu de baza pentru cetatenii care nu sunt racordati la reteaua de gaze naturale si, prin acest program, vom bransa aproximativ 196.000 de familii la reteaua de gaze”, a precizat ministrul dezvoltarii.

Printre acestea, se numara si 6 proiecte din judetul Bacau. Este vorba despre dezvoltarea retelei de gaz in Dofteana, Gioseni, Glavanesti, Pancesti, Sanduleni si Comanesti.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.