53 de soferi au ramas fara permis, in weekend. 14 au fost prinsi bauti la volan


Aproximativ 150 de polițiști au acţionat pe raza judeţului, în acest sfârșit de săptămână, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea cauzelor acestora.

În perioada 05-07 august a.c., poliţiştii rutieri și de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

          „Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, respectiv, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi consumul de alcool sau a substanţelor psihoactive. În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au aplicat 381 de sancţiuni la regimul circulaţiei rutiere.  Din totalul acestora, 117 au fost aplicate pentru viteză excesivă, iar 12 pentru conducere sub influența alcoolului. 72 de pietoni indisciplinați au fost sancționați de polițiști, 21 de bicicliști și 6 căruțași.

           De asemenea, polițiștii au reținut 53 de permise de conducere și au retras 29 certificate de înmatriculare. Au fost reținute 21 de permise de conducere pentru încălcarea regimului legal de viteză, 14 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri. Totodată, au fost constatate 15 infracţiuni la regimul rutier.” se arata intr-un comunicat IPJ Bacau

           

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.