5 tineri drogati si unul baut, prinsi la volan de politistii bacauani, dupa prima zi de Young Festival


5 tineri drogati si unul baut au fost prinsi seara trecuta la volanul autoturismelor. Toti s-au ales cu dosare penale. Politistii bacauani s-au aflat in numar mare in strada, din cauza festivalului Young Festival care are loc in acest weekend in Municipiul Bacau.

Prefectul judetului, Lucian Bogdanel, a tras un semnal de alarma cu privire la inconstienta acestor tineri care dupa ce consuma substante interzise pun in pericol viata altor participanti la trafic :

„Cu adevărat frapantă mi se pare inconştiența acestor tineri teribilişti care nu-şi pun problema că, urcându-se drogați la volan, pun viețile altora în pericol! „Măcar eu am tras, nu-mi pare rău!„: sunt cuvintele unui tânăr de 25 de ani care şi-a pierdut astă noapte permisul, reținut de polițişti, alegându-se la schimb cu dosar penal pentru conducerea autoturismul sub influența unor substanțe psihoactive.

Salut acțiunile preventive derulate, cu determinare, de lucrătorii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Bacău (IPJ Bacău) şi cer aceeaşi vigilență în continuare, pentru a preîntâmpina o posibilă tragedie rutieră! Vineri noapte s-au aflat pe teren 35 de lucrători (Serviciul Rutier, Judiciar, Ordine publică – Secția 2), plus dispozitivul de siguranță publică.” a anuntat prefectul Bogdanel

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.