46 de permise retinute intr-o singura zi, in Bacau


Poliţiştii băcăuani au scos radarele pe drumurile publice din judeţ, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală. S-au folosit echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale și cinemometrul portabil model TruCAM.

La data de 20 martie a.c., polițiștii rutieri, sprijiniți de efective de ordine publică, au acționat, pe drumurile publice din judeţ pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă limita legală de viteză.

În urma activităților din teren, polițiștii au aplicat 250 de sancțiuni contravenționale, din care 125 pentru depășirea limitelor legale de viteză.

De asemenea, polițiștii au reținut 46 de permise de conducere, din care 22 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h.

Exemplu: Polițiștii au depistat 4 conducători auto și i-au sancționat contravențional cu amendă în valoare 580 de lei fiecare, pentru conducere agresivă. Totodată, li s-au reținut permisele de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentMilitarii Batalionului 631 Tancuri „Oituz” au executat trageri in poligonul Garleni
Articolul urmatorVIDEO: Incendiu major pe Dealul Perchiu, langa Onesti

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.