4 persoane reținute de polițiștii din Târgu-Ocna


Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Târgu-Ocna au luat măsura reținerii a cinci bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

           La data de 23 martie a.c., polițiștii au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza Stațiunii Târgu-Ocna la persoane care ar fi fost implicate într-un conflict din data de 17 martie a.c.

           Cu ocazia activităților desfășurate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente ce ar fi fost folosite la comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Totodată au fost identificate mai multe obiecte electronice și unelte, pentru care urmează a se stabili provenienţa.
          La sediul Poliţiei Târgu-Ocna au fost conduse cinci persoane, iar față de 4 dintre ele s-a luat măsura reţinerii pentru perioadă de 24 de ore.

         Cei în cauză au fost escortaţi şi depuşi în Arestul I.P.J. Bacău.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentComunicat: Finalizarea proiectului „Dezvoltarea societății TUDY TRAFIC TRANS S.R.L. prin achiziția de echipamente performante”
Articolul urmatorCate imobile se mai vand in Bacau, cu un razboi la granita

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.