39 de oferte pentru construcția primului tronson al A7, Ploiești – Buzău

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere ( CNAIR) a primit 39 de oferte la licitatia pentru construirea celor trei loturi din tronsonul Ploiesti – Buzau ( Autostrada A7). Cele mai multe, respectiv 27, provin de la companii din Turcia. Printre ofertanți se mai numără nume mari precum Strabag și WeBuild, dar și firme românești ca Bog’Art și Construcții Erbașu.

   

LOT 1 – Dumbrava – Mizil : Pentru cei 21 de km ai Tronsonului 1 – Dumbrava (Autostrada București – Ploiești) – Mizil (DJ 100C) au fost depuse 13 oferte de către asocieri de firme românești sau companii internaționale. Vor fi construite și 15 de poduri și pasaje, 2 noduri rutiere și un centru de întreținere și monitorizare.

Valoarea estimată este între 4,290 miliarde de lei şi 5,062 miliarde de lei, fără TVA.
Sectorului A7 Ploiești (Dumbrava) – Buzău:
– lungime – 63 km;
– 6 noduri rutiere;
– 160 de ha de perdele forestiere;
– 42 de poduri + pasaje;
– 4 spații de servicii moderne, dotate și cu stații de încărcare electrice.

LOtul 2 – Mizil – Pietroasele : 12 asocieri și companii și-au depus ofertele astăzi pentru cei 28,35 de km ai Tronsonului 2 Mizil (DJ 100C) – Pietroasele (DJ 203G). Proiectul implică și construirea a 20 de poduri și pasaje, a 2 noduri rutiere și a 2 spații de servicii.

Lotul 3 – Pietroasele – Buzau – Pentru cei 13,9 km ai Tronsonului 3 Pietroasele (DJ 203G) – Municipiul Buzău (DN 2B) s-au arătat interesate 14 firme și asocieri. Pe lângă construirea acestei porțiuni de autostradă, vor fi ridicate 7 poduri și pasaje, 2 noduri rutiere, un centru de întreținere și 2 spații de servicii.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here